Interieurblog

Wat zijn de trends van dit jaar? Welke kleuren en materialen zien we dit seizoen? Hoe vertaal je de trends naar je eigen huis? We geven je graag tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze interieurstylisten!


2021 is nog maar net begonnen. Zo’n begin van een nieuw jaar gaat vaak samen met goede voornemens op het gebied van minder snoepen, stoppen met roken of meer sporten. Maar waarom geen goede voornemens met betrekking tot jouw interieur? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Thuis aan het werk…dat doen we in tijdens de lockdown massaal, maar misschien ook na de lockdown/corona zullen we kantoor afwisselen met een dagje thuiswerken. En dan willen we het wel zo fijn en mooi mogelijk maken toch? Wat je nodig hebt voor het inrichten van een ideale thuiswerkplek? Lees het hier! 

Creëer jouw (droom)villa

Laat de interieurstylist in je los! Een moodboard (letterlijk vertaald ‘sfeerbord’) is superhandig wanneer je plannen hebt met de inrichting van je huis en je nog niet weet wat je precies wilt. Wil jij in 2021 je badkamer verbouwen, de slaapkamer opnieuw inrichten of je woonkamer opfrissen? Door middel van een moodboard creëer je jouw eigen woonstijl die je vervolgens helpt bij het toepassen ervan in het interieur. Iedereen kan het, het is leuk om samen te doen en zo’n collage verduidelijkt op voorhand al heel veel. Hoe je dit aanpakt? Volg ons stappenplan!

December is here! Ben je ook druk met alle voorbereidingen voor de perfecte kerstcadeaus, het knus aankleden van jouw huis en het familiediner tijdens de feestdagen? In Villa ArenA is het fijn kerstshoppen met alle feestelijke decoratie en vrolijke kersthits. Ook is de woonmall ruim opgezet, zodat je goed anderhalve meter afstand kunt houden. We weten als geen ander dat de decembermaand de nodige kerstkriebels (lees stress) kan veroorzaken. Pak je checklist er maar snel bij. Wij helpen je in deze blog een handje om de nodige shine in huis te toveren!

Ieder jaar komen de Flexa kleurexperts en een groep internationale designers bijeen om de nieuwste trends voor het komende jaar te bepalen. Ze vertalen wereldwijde inzichten en opkomende trends in één kleur die een belangrijke rol gaat spelen in ons dagelijks leven. Ook dit jaar waren ze unaniem lovend: Brave Ground™ is dé kleur van 2021. Een warme en toegankelijke kleur die straalt in iedere kamer van het huis. We geven je tips en tricks om de kleur van het jaar terug te brengen in jouw interieur. Laat je inspireren!

We naderen zo langzaamaan het einde van het jaar en dan is het leuk om vooruit te blikken naar het nieuwe jaar. Welke trends gaan we volgend jaar zien en waar komen deze trends vandaan? Trendwatcher Aafke Nijman heeft de huidige tijdgeest geschetst: Change Reaction. Uit de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, zoals Covid-19 en het feit dat wij als consumenten veranderen, ontstaan concrete woontrends. Ontdek samen met Villa ArenA en CBW-erkend deze woontrends voor 2021. Je ontdekt naast de achtergrond, de kleuren, materialen en vormen, ook het verband dat hier tussen bestaat.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.