Back to basic - magazine voorjaar 2021

In de afgelopen tijd hebben veel mensen dingen op een rij gezet. Niet zo gek natuurlijk, want 2020 was een nogal bijzonder jaar. We gaan weer terug
naar de basis. Het resultaat van al dat nadenken –bij de een bewuster dan bij de ander– kom je nu tegen in de actuele interieurtrends. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!

 


Voor inspiratie bekijk ook onze vorige magazines


Style to Sustain - magazine winter 2020

Voorjaar 2020

Voor de ene mens geldt het meer dan voor de andere, maar in 2020 zijn we allemaal wel een stukje dieper gaan nadenken: wat doet er nu écht toe in het leven. Die verdieping zie je ook terug in de nieuwste interieurtrends. Ons nieuwe Najaarsmagazine geeft je snel een overzicht van de vier meest prominente stijltrends en kleuren. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!

Bekijk onze magazine

Zomersale 2020

Voorjaar 2020

De zomer is begonnen en dat is een mooi moment om met je interieur aan de slag te gaan. En dat kun je nu heel voordelig doen met onze zomer SALE! Veel van onze woonwinkels pakken flink uit met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 50%! Ga aan de slag met je woonkamer, restyle je slaapkamer of ga eindelijk voor die nieuwe keuken of badkamer. Profiteer van volop voordeel met de beste acties en scherpste aanbiedingen.

Bekijk onze nieuw

Voorjaar 2020

In ons voorjaarsmagazine hebben we o.a. 4 prachtige interieurstijlen neergezet geïnspireerd op de kleur van het Jaar: Tranquil Dawn. We laten het speelse huis zien, dat blij maakt. Ga dit seizoen voor een interieur met een energieke mix van materialen en texturen. Maak een statement door een gehele muur te bedekken met een luxe vergrijsd pastel. We geven antwoord op de vraag hoe je met subtiele, ontspannen kleuren een thuis met een warme en gezellige sfeer kan creëren. En natuurlijk een overvloed aan mooie en aantrekkelijk geprijsde artikelen.

Bekijk het magazine direct online.

sale winter 2020Winter Sale folder stampvol met 10% - 50% korting en fantastische aanbiedingen.

Bekijk het magazine direct online.

VA Express herfst2 19 small

Express Yourself. Dromer, doener of denker... wat ben je? Of ben je vooral iemand die leeft voor het leven? Waarschijnlijk ben je van alles wat. Maar díe kanten, die het meest bij jou horen, kun je tot uitdrukking brengen in je huis. Bekijk het magazine direct online.

villa arena summersale 2019

Profiteer nu van onze SALE. Villa ArenA is niet alleen de mooiste woonmall van Nederland, maar tijdens de zomer ook de voordeligste! Meer dan 50 woonwinkels pakken weer flink uit met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! . Bekijk het magazine direct online

VA Express lente2019 small

Express Yourself. Wat ben je? Een dromer, een denker, een doener? Waarschijnlijk heb je het allemáál in je.Maar die kanten waar je het meeste mee hebt, die kun je tot uitdrukking brengen in de ruimten en hoekjes van je huis.Bekijk het magazine direct online.

VA WinterSale 2019 overzicht

Profiteer nu van onze SALE.  Veel van onze woonwinkels pakken weer flink uit met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Profiteer nu het kan van volop voordeel met de beste acties en scherpste aanbiedingen. Bekijk het magazine direct online.

herfstfolder 2018

Quality time at home. Bij Villa ArenA vind je alles voor de inrichting van je huis. Ben je voor je woonkamer op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil, kast of salontafel? De winkels van Villa ArenA bieden je het mooiste aanbod woonartikelen. Bekijk het magazine direct online.

lentefolder 2018

In de woonwinkels van Woonmall Villa ArenA vind je de nieuwste kleuren en de mooiste trends. Dit jaar is de kleur van het jaar Heart Wood, dit is roze met een grijze ondertoon. Deze trends en meer in het lente magazine van Villa ArenA. Bekijk het magazine direct online.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.