Goed nieuws! We mogen je op afspraak verwelkomen in onze winkels. Indien je weet wat je wilt en je hebt aan een afspraak bij één winkel genoeg, dan kun je een afspraak maken door rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Er zijn voldoende timeslots beschikaar. Kijk voor het maken van een afspraak op onze speciale private shopping pagina. Zo weet je zeker dat je uitgebreid wordt geholpen.

Is een afspraak bij één winkel te weinig? Of wil je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld die nieuwe bank? In Villa ArenA kun je nu een tijdsblok boeken om op je gemak meerdere winkels te bezoeken. Kijk hier voor meer info en het plannen van jouw inspiratiebezoek.

Om de mogelijkheden m.b.t. het winkelen op afspraak zo ruim mogelijk te maken, is Villa ArenA op donderdag weer geopend tot 20.00 uur. 

Check voor je bezoek onze openingstijden en de parkeermogelijkheden.

Houd je bij je bezoek aan Villa ArenA aan de veiligheidsregels. Daarover vind je hier meer informatie.

Daarnaast blijft het mogelijk om - onder voorwaarden – bestelde producten op te halen. Neem ook hiervoor en voor andere vragen over bestellingen of leveringen rechtstreeks contact op met de desbetreffende winkel. De contactgegevens van de winkels vind je hier.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.