Gratis kinderspeelplein Villa Plezier

Tot ten minste 27 april is er in het weekend geen gratis kinderopvang. Het is wel mogelijk om winkels op afspraak te bezoeken.

Kinderen zijn van harte welkom bij Villa Plezier. Elke zaterdag is het speelplein open van 10:30 tot 17:30 uur en elke zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Beide dagen spelen de kinderen onder verantwoorde en gecertificeerde begeleiding. Deze opvang is geheel gratis! Terwijl jij woonshopt, kunnen zij onbezorgd spelen. Doordeweeks kunnen kinderen onbegeleid spelen bij Villa Plezier.

In Villa Plezier geldt een aantal huisregels. Deze zijn ook in het Engels in te zien. (Houserules also available in English)

Kinderbioscoop

Zijn je kinderen al wat ouder en kunnen zij even zonder toezicht alleen blijven? Laat hen dan de kinderbios bezoeken, hier draaien de leukste films. De bios heeft expres geen dak. Zo kan je –tijdens het woonwinkelen– vanaf alle verdiepingen af en toe kijken hoe het met ze gaat.

Ballorig

Ballorig is het overdekte kinderspeelparadijs aan de buitenzijde van Villa ArenA. Een binnenspeeltijn waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens je schoolreisje. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het speciaal ingerichte peutergedeelte kunnen kinderen tot 5 jaar met ouder of leeftijdsgenootjes op ontdekking. Overdekt spelen is nog nooit zo'n feest geweest!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.