Altijd de mooiste keuze

Welkom in Woonmall Villa ArenA, Nederlands mooiste én grootste woonwinkelcentrum.  Hier vind je 50 woonwinkels, die 7 dagen per week voor je open zijn. Voor alles op woongebied kun je dus altijd terecht. Meubels en accessoires, badkamers, keukens, vloeren, verlichting, kunst en decoratie... in Villa ArenA tref je het allemaal. In iedere stijl, voor elk budget én handig bij elkaar onder één dak! 

Voor een aangename pauze tijdens het shoppen, heb je de keuze uit 5 verschillende restaurants. In de kinderbios draaien de leukste films. Op het kinderspeelplein, Villa Plezier, kunnen de kids elke zaterdag en zondag gratis spelen en knutselen onder deskundig toezicht. Mag de hond ook mee? Ja hoor!

Woonmall Villa ArenA bevindt zich in de ArenAPoort, het dynamische voetgangersgebied dat ook bekend is van de Ziggo Dome, de Johan Cruijff ArenA, AFAS Live, megabios Pathé en een aantal megastores en restaurants. De woonmall is makkelijk bereikbaar via de A2. Parkeren kan direct boven en onder Villa ArenA. Kom je met de trein of metro? Vanaf Station Bijlmer ArenA is het 5 minuten lopen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.