Ballini, caffè e panini

Ballini, caffè e panini
Johan Cruijff Boulevard 54 (Beganegrond)
1101 DJ Amsterdam
020-4529787
info@ballini.nl
www.ballini.nl

Voor de smaakvolste vers belegde koude en warme panini, royale maaltijdsalades, heerlijke échte Italiaanse koffie, verse smoothies, ambachtelijk bereide zoetwaren en Italiaanse gelato bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij willen ons onderscheiden door smaak en kwaliteit. Daarom proberen wij zoveel mogelijk zelf ter plekke te bereiden. Wij maken onze eigen pesto's, marineren en grillen onze kip en kalfsmuis zelf en grillen verschillende groentes ter plekke. Ook snijden wij onze Italiaanse vleeswaren en kazen uit een groot stuk. Dit alles om zoveel mogelijk de versheid en smaak te garanderen.

Wij durven te stellen dat onze versbelegde panini (koud en warm) top zijn, zo ook onze maaltijdsalades!

Voor wat betreft de koffie hebben wij gekozen voor topkwaliteit: 'Buscaglione' levert onze koffiebonen die in Rome zijn gebrand. Elke keer weer worden wij vervuld met trots als een kritische Italiaanse gast zijn/haar waardering hierover uitspreekt.

Verder hebben wij ook nog een ruime keuze uit ambachtelijk bereide zoetigheid (diverse taarten en muffins) alsmede echte Italiaanse Gelato van het bedrijf 'Paparo'.

Wij hopen u te mogen ontvangen bij 'Ballini' en u te laten genieten van al onze heerlijkheden.

Ciao!

Villa ArenA