Houweling Interieur - Roton tafeltje rond

Houweling Interieur

Roton tafeltje rond

Puur beton, hoogwaardig chroom en perfect glas - deze materialen vormen samen bijzettafel ROTON, die zeker een onmisbare assistent zal worden in uw woonkamer. Deze design bijzettafel implementeert met puristische vorm en materiaalkwaliteit wat nodig is voor modern industrieel design. Leverbaar in verschillende maten en kleuren. Kom naar één van onze winkels en neem je tafeltje direct mee (indien voorradig).

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA