Houweling Interieur - Diablo salontafel medium

Houweling Interieur

Diablo salontafel medium

De eclectische vorm van deze salontafel maakt dat deze overal goed bij past. Niet rond, niet hoekig, maar sierlijk en minimalistisch. Uitgevoerd met een blad uit keramiek waarbij je keuze hebt uit zeer veel kleuren en tekeningen waardoor deze tafel van een witte marmerlook tot een stoere betonlook mogelijk is. Super sterk en ongevoelig voor vlekken, hitte of vocht. Het onderstel is gemaakt van metaal dat in een epoxy afwerking kan in elke RAL kleur of old steel maar ook in gebruineerd messing.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA