Houweling Interieur - Kos Eetkamerstoel

Houweling Interieur

Kos Eetkamerstoel

Deze eetkamerstoel voldoet zich aan uw wensen, met een moderne metalen of houten onderstel die te combineren is in een unieke variatie van stoffen en kleuren. Ook is er de keuze uit 2 hoogtes rugleuning en zijn de zit + rugkussens uitneembaar. Door voortdurende onderzoek naar nieuwe technologieën, materialen en trends, leidt ertoe dat er een ontwerp van hoge kwaliteit is ontstaan. Maak uw eigen combinatie om een complete plaatje te creëren binnen uw interieur!

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA