Houweling Interieur - Arianne Love elementenbank

Houweling Interieur

Arianne Love elementenbank

Een heerlijk comfortabel zitcomfort waar je de hele avond in kan wegdromen of kan relaxen met vrienden of gezin. Door de lage zit ontstaat een huiselijke sfeer en omdat de elementen gemakkelijk los en vast te koppelen zijn kun je de bank elke weer een andere opstelling geven.De bank kan ook met 10 cm. hoge pootjes zodat deze iets minder lounge is, maar nog steeds een goed comfort heeft. Bij de bank behoren altijd alle losse kussens die op de foto staan en deze kun je altijd samenstellen uit de grote stoffencollectie van Fama. De vanafprijs is van het tussenelement in de goedkoopste stof. De getoond prijs is van de bank met 3 elementen (hoek-, tussen- + kwartrond-element).Klik hier om zelf online alvast je bank samen te stellen.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA