Houweling Interieur - Lopez hoekbank

Houweling Interieur

Lopez hoekbank

De Lopez bank is een multifunctionele bank met een heerlijk zitcomfort en vele opties. De bank kan in vele stoffen of leer worden uitgevoerd en er is keuze uit vele elementen of rechte 2,5 of 3-zitsbank.Het leuke van deze bank is dat de rugleuningen kunnen worden versteld in zitdiepte waardoor je heerlijk kan loungen of actief zitten. Ook zijn de hoge rugleuningen standaard uitgevoerd met verstelbare hoofdsteunen.Kom naar onze winkel om het zitcomfort en de vele stoffen en leersoorten te ervaren.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA