Houweling Interieur - Aurora XL wandkast

Houweling Interieur

Aurora XL wandkast

De Aurora collectie kenmerkt zich door de massief houten kasten met een combinatie van strakke lijnen en ronde accenten. Er zijn vele wandkasten, dressoirs, tv-kasten en tafels in deze serie. Dit betreft de televisie hangkast met optie van de opzetkast met openhaard. De vanafprijs is de kast zonder opzetkast en haard, de totaalprijs is de kast in zijn geheel inclusief haard.De kast heeft verschillende laden die ook als klep kunnen en de breedte per lade/klep is bij de XL 90 cm. maar kan ook in 60, 70 of 80 cm. breed. Een echte maatwerkkast omdat je zeer variabel bent in samenstelling en indeling.Er zijn vele kleuren leverbaar in eiken of de kast kan zelfs in notenhout worden geleverd.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA