Houweling Interieur - Upsala 3-zitsbank

Houweling Interieur

Upsala 3-zitsbank

De zitcollectie Upsala is een geheel in Nederland geproduceerd meubel vele mogelijkheden. De bank is er in de volgende maten:2-zitsbank - 175 cm. breed3-zitsbank - 205 cm. breed4-zitsbank - 235 cm. breedDe vele stoffen en leersoorten waarin deze bank kan worden gestoffeerd kunt u op grote stalen bekijken in onze winkels.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA