Houweling Interieur - Rondo 3-zitsbank

Houweling Interieur

Rondo 3-zitsbank

De Rondo collectie bestaat uit een reeks rechte banken, van 2,5-zitsbank tot 4,5-zitsbank of fauteuil. Ook kan deze bank als hoekbank worden samengesteld uit vele elementen. Macazz maakt gebruik van vele stoffenhuizen en bij Houweling Interieur hebben we een riante collectie stoffen om uit te kiezen. Ook leer is een mogelijkheid en kunt u kiezen uit de mooiste leersoorten en kleuren.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA