Houweling Interieur - Zero.16 Roomdivider

Houweling Interieur

Zero.16 Roomdivider

Deze roomdivider is ook heel goed te gebruiken als boekenkast en kan dus zowel tegen een muur als los in de ruimte. Door de glazen staanders geeft de kast een ruimtelijk gevoel en lijken de planken te zweven. De keuze in kleuren is zeer groot en kan zelfs per plank worden bepaald waardoor dit een echt eigen meubel wordt. Kom naar de winkel om de mogelijkheden te ontdekken.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA