Houweling Interieur - New York eettafel

Houweling Interieur

New York eettafel

De New York tafel is een combinatie van een 3,5 cm dik massief eiken blad met een vloeiende rand en een onderstel. Je hebt keuze uit meer dan 30 kleuren eikenhout en het blad kan voorzien worden van een speciaal glazen inleg waardoor de tafel een ecletisch karakter krijgt. Het onderstel kan in glazen poten, maar ook metaal of hout zijn mogelijk. Er is ook hierin veel keuze om uw eigen droomtafel samen te stellen.De tafel kan in 3 maten:- 200 x 100 cm.- 250 x 110 cm.- 300 x 110 cm.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA