Houweling Interieur - Code hanglamp

Houweling Interieur

Code hanglamp

Een combinatie van simpele elementen geeft leven aan deze lamp. Twee lichtlijnen om de kamer te verlichten bidirectioneel en die kunnen worden ingeschakeld onafhankelijk. Eenvoudig aan te brengen hoezen en opvallend kleuren die hun stempel drukken. Het is beschikbaar in de ruwe afwerkingen van met zuur geëtst messing en gebeitst ijzer of met zwart lederen bekleding voor een meer elegant effect. Afmetingen:- 160 cm.- 120 cm.- 80 cm.Kleurafwerkingen:- gepolijst messing- gebeitst staal- zwart leer

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA