Houweling Interieur - Leaf hanglamp 4-lichts

Houweling Interieur

Leaf hanglamp 4-lichts

Geïnspireerd door de natuur en de harmonie van ruimte, Leaf stelt een licht en eclectisch metaal voor structuur, met glazen diffusor, het resultaat van zorgvuldig ontwerponderzoek. Het is vrij van elke stijl, zijn strakke vormen die het silhouet versterken in de geest van minimalisme, integreert het perfect in elke omgeving accentueren zijn karakter.Leverbaar in de kleuren:- zwart mat- gebeitst staal- messing glans- messing zijdeglans- messing mat- koper glans- koper zijdeglans- galvanisch glansOok leverbaar als ronde lamp, kroonlamp, vloerlamp, etc.Vraag er naar in de winkel of kijk eens op www.mmlampadari.com

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA