Houweling Interieur - Bari fauteuil

Houweling Interieur

Bari fauteuil

De Bari fauteuil is een dijk van een fauteuil in alle opzichten. Echt een fauteuil om een boek in te kunnen lezen waarbij comfort en ondersteuning belangrijk is. De oren hebben nog echt de functie om tegenaan te zitten en de ongelofelijk grote collectie stoffen geven de mogelijkheid deze fauteuil in ieder interieur te integreren.De fauteuil kan met een interieurvering of pantera interieur worden geleverd die ieder een eigen comfort geven.De Bari fauteuil wordt geheel in Nederland gemaakt met de hoogste kwaliteitseisen. Omdat wij als Houweling Interieur al meer dan 25 jaar deze collectie verkopen kunnen we ook uit ervaring spreken dat zitcomfort en afwerking uitmuntend is.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA