Houweling Interieur - Kensington eetkamerstoel

Houweling Interieur

Kensington eetkamerstoel

Door de grote diversiteit past deze stoel in verschillende interieurs. Omdat de poten in hout of metaal kunnen en er zelfs een sledepoot leverbaar is bij dit model. Zo ook bij de stoffering is de keuze groot en kunt u kiezen voor een behaaglijke stof, een stoer leer of juist een afgedekte leersoort met zo min mogelijk onderhoud. De wat ondiepe zit geeft kortere mensen eindelijk een goede stoel, maar ook langere mensen zitten goed op deze stoelen. De stoel is belastbaar getest en goedgekeurd tot 120 kilogram.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA