Houweling Interieur - Elixir hoekbank

Houweling Interieur

Elixir hoekbank

De Elixir bank is het eerste model van het Belgische meubelmerk Olta dat op de Nederlandse markt is verschenen. Een strak ontwerp maar door de voortreffelijke interieurs ook een echt leefbank. Hoog op de poten, alsof deze boven de grond zweeft en met lage armleuningen om de bank optisch compact te houden. Vooral de rugleuning is een goed voorbeeld van Belgisch design. De rug loopt door over het tweede element waardoor een hoekbank wordt gecreëerd en waardoor deze ook schitterend in de ruimte zal staan. Ook in leer is deze bank een plaatje om te zien zoals op deze foto's.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA