Houweling Interieur - Bjork Hanglamp #747
Come fly with me

Houweling Interieur

Bjork Hanglamp #747 Come fly with me

Van de Deense ontwerper Tom Rossau komt deze unieke hanglamp. Geínspireerd door de in zijn jeugd gevouwde papieren vliegtuigjes worden deze nu nog steeds met de hand gevouwen, alleen dan van berkenfineer. Een secuur werkje omdat het vouwen alleen kan als het fineer flexibel genoeg is. De naam van de lamp #TR747 is een knipoog naar de Boeing 747. De lamp is voorzien van een E27 fitting (grote fitting) waarin u elke led of gloeilamp kunt draaien.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA