Houweling Interieur - TR Vloerlamp

Houweling Interieur

TR Vloerlamp

Tom Rossau heeft veel mooie lampen gemaakt en de TR5-vloerlamp is geen uitzondering met zijn zowel innovatieve als stijlvolle ontwerp in combinatie met het prachtige licht. De lamp is verkrijgbaar in verschillende materialen zoals berken, aluminium en kunststof, zodat u de mogelijkheid hebt om de exacte look te creëren die u wenst.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA