Houweling Interieur - MyCuore loveseat swifel

Houweling Interieur

MyCuore loveseat swifel

MyCuore is een speciaal stuk ideaal voor kleine appartementen. Het werd geboren als een evolutie van model MyApple met meer compacte maatregelen, gebaseerd op het idee van een You & Me om samen te relaxen. Het resultaat is een unieke bank en de perfecte plek voor mensen die geen genoegen nemen met een doorsnee meubel. Voorzien van verschillende rugussens die je gemakkelijk in vele posities laat zitten. Bovendien kunnen de rugleuningsteunen eenvoudig worden verwijderd, waardoor onze bank in een oogwenk een aantrekkelijke chaise longue wordt. Bovendien kunnen we het dankzij het optionele draaisysteem naar elk deel van de kamer richten.Met keuze uit meer dan 1000 stoffen of leer kunt u vast wel een mooie combinatie maken. Kijk alvast op www.fama.es om hem samen te stellen.

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA