Keuken Kampioen - Steinhaus ELX 186

Keuken Kampioen

Steinhaus ELX 186

Het huis straalt in een handomdraai met deze uitgesproken rechte keuken. De brede lades vervullen ruimschoots in uw opbergbehoeften en zijn afgewerkt met stoere grepen. Het hoogglans krijgt een bijzonder effect door het helder witte kunststof werkblad. Whirpool-apparaten voorzien in alle gemakken.

Over Keuken Kampioen

Uniek uit eigen fabriek. De keuken wordt vaak de gezelligste plek in huis genoemd.

Omdat deze plek zo bijzonder is, is het van groot belang om een keuken uit te zoeken die perfect bij u en uw gezin past. Behalve mooi, moet uw keuken vooral functioneel zijn. Of u nu wilt koken, grillen, bakken of stomen, Keuken Kampioen vertelt u graag over de nieuwe trends en ontwikkelingen op keukengebied.

Bij Keuken Kampioen zit u niet alleen goed op het gebied van trends, ook voor hoge kwaliteit en een betaalbare prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan omdat onze keukens uit onze eigen fabriek komen. Daar zit niets of niemand meer tussen. Wanneer u bij Keuken Kampioen binnenstapt, wandelt u feitelijk de showroom van onze fabriek binnen. Dat voelt u direct aan zowel de kwaliteit als de prijs: beide zijn geweldig!

Villa ArenA